fbpx

Kies voor vrijheid met ATTO!

Moving Life ATTO is een fantastische oplossing voor mensen waarvoor lopen niet vanzelfsprekend is. Een opvouwbare scootmobiel die je overal mee naar toe neemt.

Kies voor vrijheid met ATTO!

Moving Life ATTO is een fantastische oplossing voor mensen waarvoor lopen niet vanzelfsprekend is. Een opvouwbare scootmobiel die je overal mee naar toe neemt.

Gebruiksklaar

ATTO is gebruiksklaar een royale en stabiele scootmobiel

 

ingeklapt

Ingeklapt is ATTO uiterst compact en gemakkelijk op te bergen of mee te nemen

gesplitst

ATTO is eenvoudig in 2 delen te splitsen en de 2 lichtere delen kun je eenvoudiger tillen

Voel je vrij met Moving Life ATTO

ATTO maakt blij

ook geschikt voor tuin en park

Met ATTO kunnen mensen weer datgene doen waar ze blij van worden. Als je kiest voor ATTO, kies je voor vrijheid en mobiliteit.

Met ATTO ga je spontaan

zonder te plannen ga je op pad

Met ATTO trek je er gewoon op uit en je hebt voldoende ruimte om spontane aankopen mee naar huis te nemen. 

Met ATTO ga je samen

waarom zou je thuis blijven?

Met ATTO ga je gewoon met je familie of vrienden mee als zij plannen hebben. Je hoort er weer helemaal bij.

Daarom een ATTO opvouwbare scootmobiel!

Z

Omdat u met ATTO zelfstandig kunt reizen

Het is niet meer nodig uw trip tot in detail voor te bereiden en hulptroepen in te schakelen. De complete bediening is eenvoudig en intutief door de meeste mensen zelf te doen.
Z

Omdat u ATTO eenvoudig meeneemt in elk voertuig

ATTO is zo klein op te vouwen, dat u hem in elke auto, trein, bus, boot en zelfs in het vliegtuig meeneemt. en als ATTO te zwaar is, splitst u hem eenvoudig in 2 lichtere delen.
Z

Omdat ATTO heel stevig en duurzaam is

ATTO is samengesteld met in eigen huis ontworpen componenten van hoge kwaliteit. Dat maakt de ATTO duurzaam en onderhoudsvriendelijk!
Z

Omdat ATTO een genot is om naar te kijken

Het oog wil ook wat en ATTO is gewoon leuk om naar te kijken. Als je langskomt met een ATTO, wordt je nagekeken met een glimlach, en waarschijnlijk vaak gevraagd hoe je aan dat leuke karretje komt.

Kies voor vrijheid

ATTO voor jong en oud

De visie van de ontwerpers van ATTO was gericht op het ontwikkelen van een scootmobiel die niet alleen bijzonder praktisch is, maar er ook nog eens mooi uitziet. Daarmee is ATTO een aantrekkelijke optie voor jong en oud, man en vrouw

Eerst uitproberen?

Als u ATTO grondig aan de tand wilt voelen voor u hem eventueel koopt, dan is huren ideaal. Zeker met onze royale kortingsregeling indien u koopt vanuit huur.

Ook indien een ATTO u goed van pas komt, maar kopen geen optie voor u is, dan is huren wellicht een uitkomst.

Kies voor de onbezorgde service van Conec Care

R

Gratis demo aan huis

Wij denken dat het prettiger is ATTO te bekijken in uw eigen omgeving dan in een showroom. Daarom komen we graag met ATTO naar u toe
R

Samen zoeken naar mogelijkheden

Soms is het niet vanzelfsprekend dat ATTO een passende oplossing is. Samen kijken we uitgebreid hoe we eventuele obstakels kunnen omzeilen
R

Wij nemen extra tijd voor u

Soms kost het meer tijd dan gemiddeld om de fijne kneepjes onder de knie te krijgen. Geen probleem, dan leggen we het toch gewoon nog een keer uit
R

Intensief testen voor u koopt

U kunt bij ons een ATTO huren en intensief testen. Als het bevalt en u koopt, krijgt u de huurprijs tot maximaal 1 maand als korting retour op uw aankoopprijs
R

(bijna) 24/7 bereikbaar

In principe zijn we 24/7 bereikbaar. U kunt ons altijd bellen of mailen met een probleem of vraag. Soms komt het voor dat u even moet wachten op onze reactie.
R

Gratis leen ATTO bij garantie

Heeft u problemen die onder de garantie vallen, dan leent u van ons gratis een ATTO gedurende de reparatietijd. Zo kan uw vakantie toch doorgaan.
R

Huur ATTO bij reparatie buiten garantie

Heeft u uw ATTO niet bij ons gekocht of valt de reparatie buiten garantie, dan huurt u eenvoudig bij ons een ATTO. Zo kan uw vakantie toch doorgaan
R

Huur een extra ATTO als u bezoek krijgt

Heeft u tijdelijk een extra ATTO nodig voor uw bezoek bijvoorbeeld? Als bestaande klant krijgt u altijd voorrang bij Conec Care
R

Wij belonen onze ambassadeurs

Sommige klanten treden op als ambassadeur van ons en ATTO door te demonstreren, informatie te geven en hun ervaringen te delen. Zo kun je sparen voor korting
R

Sparen voor korting

Veel klanten zijn blij met onze service en verwijzen klanten naar ons. Zo sparen  zij voor korting op toekomstige bestedingen, een vervangende accu bv

Hoe bedien je een ATTO?

 

De accessoires van ATTO

Armsteunen

De armsteunen zijn een bijzondere verschijning die perfect passen bij uw ATTO. Ze vormen een fraai geheel met de scootmobiel en zijn onzichtbaar in te klappen.

Kruk/stok houders

Mooie bijpassende kruk/wandelstok houders. Bij de set ontvangt u 2 maten; een maat voor wandelstokken en de andere maat voor wat dikkere krukken.

Zitkussen

Het ATTO zitkussen is een ideale oplossing voor als u de ‘zit’ van de standaard zitting niet comfortabel vindt. Het kussen is verkrijgbaar in zwart, blauw en rood.

Flight Kit

Als u gaat vliegen of ATTO in de auto vervoert is het prettig uw ATTO goed te beschermen. Dat kan eenvoudig met deze speciale beschermhoes, de Flight Kit.

Kies voor vrijheid

Met ATTO op pad

ATTO is geen ‘all-terrain scooter’, maar kan aardig uit de voeten in het bos en op andere ondergronden. Mits de ondergrond niet te los, hobbelig of glad is. 

 

Onze klanten zeggen

Herken je dat, je kunt niet meer samen als gezin met je partner de stad in, of een terrasje doen. Het aantal te lopen meters is gewoon teveel. Daarom huurden wij deze super compacte scootmobiel voor de meivakantie. Hij kon in 2 delen mee in de auto, een deel van 14 en een deel van 16kg. Ik kreeg een uitgebreide demonstratie bij hem thuis. Deze man begrijpt je. Op de folder staat 10 seconden tbv opbouwen, nou dat lukten de kids de 3e keer al 😉 Hiermee kon mijn vrouw dus weer mee shoppen en s’morgens broodjes halen ?? Dus doen jouw spieren niet meer wat jij wil, dan kun je hiermee nog wel meedoen….

Johan Hendriks

Ik rij nu vier maanden op de atto en kom nu overal, stedenbezoek, musea, supermarkt, zelfs een complete Rijn-riviercruise met landexcursies er mee afgelegd. ineens is het leven niet meer beperkt tot de woonkamer thuis met de TV als venster op de wereld. Het voertuig volgt je overal waar je gaat en neemt vele hindernissen: geen lift maar wel een roltrap, je klapt hem even in en sleept het als een rolkoffertje omhoog. Het is geen rolstoel, het is geen scooter, het is de ATTO, een nieuw beleven van mobiliteit.

Cedeb

Eerste eigenaar van een ATTO in Nederland

Conec Care is officieel dealer van ATTO. Wij verhuren en verkopen ATTO in heel Europa en via onze zusterbedrijven ook in Canada en Zuid Amerika. U kunt ons bezoeken op afspraak, maar we komen ook graag naar u toe.

Bel ons op 085 48 99 400 voor een afspraak of meer informatie. Heeft u liever dat wij u bellen?

Eerst nog verder lezen? We sturen u graag een informatiepakket toe.